Συρόμενη σειρά αρχιτεκτονικών συστηµάτων αλουµινίου

Στη Serval θα βρείτε τα ιδανικά συστήματα για τις πόρτες και τα παράθυρα του σπιτιού σας.
Διαθέτουμε μεγάλη γκάμα προϊόντων, με πολλαπλές λύσεις για συρόμενα ή πτυσσόμενα παράθυρα & πόρτες που ενσωματώνουν σύγχρονη τεχνογνωσία και χαρακτηρίζονται από προϊόντα κορυφαίας αισθητικής και άριστης λειτουργικότητας.
Έχοντας πάντα ως στόχο την μέγιστη ποιότητα, τα παράθυρα και οι πόρτες αλουμινίου υψηλής ενεργειακής απόδοσης της Serval αποτελούν την πρώτη επιλογή είτε για νέες κατασκευές, είτε για έργα ανακαίνισης στα οποία ο συμβιβασμός δεν αποτελεί επιλογή.

Minimal συρόμενο θερμομονωτικό σύστημα SMARTIA M630 PHOS

Το συρόμενο σύστημα SMARTIA M630 PHOS προσφέρει minimal αισθητική στις σύγχρονες κατοικίες συνδυάζοντας τον minimal σχεδιασμό με την υψηλή θερμομόνωση.

Δείτε περισσότερα εδώ..

Συρόμενο μη θερμομονωτικό σύστημα COMFORT M900

Το σύστημα COMFORT M900 είναι το μικρότερο και ελαφρύτερο συρόμενο σύστημα χωρίς να υστερεί σε ποιοτικά χαρακτηριστικά, καθιστώντας το ιδανικό για οικονομικές λύσεις.

Δείτε περισσότερα εδώ..

Συρόμενο μη θερμομονωτικό σύστημα COMFORT M9050

Το COMFORT M9050 είναι ένα μη θερμομονωτικό συρόμενο σύστημα κουφωμάτων αλουμινίου με ιδιαίτερο χαρακτηριστικό το μικρό βάρος κατασκευής και την καμπύλη εμφάνιση του κουφώματος.

Δείτε περισσότερα εδώ..

Συρόμενο μη θερμομονωτικό σύστημα SMARTIA M14600

Το SMARTIA M14600 είναι το νέο συρόµενο σύστηµα µε εξαιρετικά κοµψές γραµµές, σύχρονη τεχνολογία. Ιδανική λύση για περιοχές µε θερµότερα κλίµατα.

Δείτε περισσότερα εδώ..

Συρόμενο θερμομονωτικο σύστημα SMARTIA S350

Το SMARTIA S350 είναι ένα µοντέρνο και ευέλικτο συρόµενο θερµοµονωτικό σύστηµα µε ίσιες, λιτές γραµµές. Αποτελεί το πλέον κατάλληλο συρόµενο για αντικαταστάσεις ή ανακαινίσεις χάρη στην ευκολία κατασκευής του.

Δείτε περισσότερα εδώ..

Συρόμενο θερμομονωτικό σύστημα SMARTIA S440

Η Serval ακολουθώντας τις σύγχρονες αρχιτεκτονικές τάσεις και απαντώντας στις πολύ υψηλές απαιτήσεις ενεργειακών επιδόσεων, παρουσιάζει το νέο προηγµένο θερµοµονωτικό συρόµενο σύστηµα SMARTIA S440.

Δείτε περισσότερα εδώ..

Ανυψούμενο συρόμενο θερμομονωτικό σύστημα SMARTIA S560

Το SMARTIA S560 είναι ένα στιβαρό ανυψούµενο συρόµενο σύστηµα που προσφέρει υψηλά επίπεδα θερµοµόνωσης, ευελιξία στην κατασκευή και είναι ιδανικό για την κάλυψη µεγάλων ανοιγµάτων.

Δείτε περισσότερα εδώ..